Tjenester


Våre tjenester

Lørenskog Renhold & Service dekker alle dine behov for renhold – Vi kan vårt fag!

Behovet for renhold varierer fra bedrift til bedrift, fra sted til sted, og mellom de enkelte rom. Med vår erfaring og faglig dyktige personale, bidrar vi til å utvikle renholdsplaner med rengjøringsfrekvenser som er tilpasset nettopp deres behov. Alle våre renholdsløsninger er utelukkende basert på moderne metoder, utstyr og maskiner, og utført av personale med faglig dyktighet og stolthet.

 

Daglig renhold – Kontor, tannlege, legesenter

Alle våre renholdere er gitt grunnleggende teoretisk og praktisk opplæring innenfor renhold, og spesialistopplæring innen sitt spesifikke område.
Renhold AS innehar også den nødvendige kompetanse og erfaring for å kunne utføre renhold etter kvalitetsstandarden NS INSTA 800

 

Hovedrengjøring – Flyttevask

Hovedrengjøring er nedvask av lokaler som er i daglig bruk, hvor vi grundig rengjør gulv, vegger, tak, innvendige vinduer og inne i kjøkkenskap og andre skap.

 

Gulvbehandling og vedlikehold – Oppskuring og boning

Gulvbehandling og vedlikehold er skuring, boning, polering og oljing. Gulvbehandling gjøres enten som bestillingsoppdrag eller gjennom et fast årlig vedlikeholdsprogram.

 

Vindusvask

Vi rengjør vinduer utvendig og innvendig, skilleglass, etc.

 

Trappevask

Vi utfører trappevask i Borettslag.

 

Garasjevask

Vi utfører renhold i garasjeanlegg.

 

Tepperens – møbelrens – gardinrens

Vi rengjør tepper, gardiner, stoler og andre tekstiler.

 

Rent bygg – Byggrenhold

Rent bygg er renhold under byggeperioden hvor vi stiller med personell på avtalte frekvenser. Vi tar også nedvask av bygg i forbindelse med ferdigstillelse.

 

Hjemmerenhold

Renhold i private boliger.

 

 

Vi foretar en grundig bakgrunnssjekk av alle våre ansatte, og har etablerte, tette og gode rutiner for personaloppfølging.
Du kan stole på en renholder fra Lørenskog Renhold & Service!

 

Fra 1. september 2012 må alle renholdsbedrifter godkjennes av Arbeidstilsynet for lovlig å kunne tilby renholdstjenester.
Lørenskog Renhold & Service innehar denne godkjenningen. Les mer her:pdf_iconArbeidstilsynet: Forbud mot kjøp av renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent