Våre verdier


Kompetanse

Lørenskog Renhold & Service AS ble etablert i 1986, og har derfor lang erfaring fra renholdsvirksomhet. Vi har tilegnet oss en variert erfaring samtidig som vi har knyttet til oss dyktige medarbeidere med utfyllende kompetanse innen renhold og vedlikehold. Vår brede erfaring fra renholdsledelse, planlegging og drift av små og store renholdsoppdrag gir våre oppdragsgivere trygghet for at vi leverer stabil kvalitet.

 

Kvalitet

Vi leverer høy kvalitet i våre tjenester. Det er også viktig for oss å rette fokus internt mot de ansatte. Ansatte som opplever at de blir verdsatt av sin arbeidsgiver, vil ha det beste utgangspunkt for å ivareta bedriftens kvalitets ambisjoner. Vårt mål er ikke å bli størst, men å levere høy og stabil kvalitet for de kundene som gir oss tillit og som vi arbeider for.

 

Service

Godt renhold krever et tett og regelmessig samarbeid mellom oppdragsgiver og leverandør. Rask respons, oppfølging og fleksibilitet fra oss er vesentlig for å ivareta et godt, stabilt og langsiktig samarbeid. Vi er en bedrift med høyt tempo. Vi er i forkant, og har forstått kundens behov før han selv vet om det. Våre engasjerte ansatte tar ansvar for kunden på alle nivåer.